KRAJ JEDNE ERE: Lev napušta Pancere, Nemačka će dobiti novog selektora

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2021, 13:33

KRAJ JEDNE ERE: Lev napušta Pancere, Nemačka će dobiti novog selektora

Odlazak posle 15 godina.

Dugogodišnji selektor reprezentacije Nemačke Joakim Lev napustiće tu funkciju posle Evropskog prvenstva, saopštio je danas Fudbalski savez Nemačke (DFB). Kako se navodi, Savez je izašao u susret Levu na njegov zahtev da dođe do raskida ugovora.

Lev je na funkciji selektora Nemačke od 2006. godine, a prethodno je dve godine bio pomoćnik tadašnjem selektoru Jirgenu Klinsmanu.

Sa "pancerima" je osvojio titulu šampiona sveta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2014 i Kup konfederacija 2017, a vodio je tim i do finala prvenstva Evrope 2008, kao i trećeg mesta na Mundijalu 2010. i na šampionatima Evrope 2012. i 2016. godine.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ana Semenovič bivša ruska klizačica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.