KRAJ IGRANJA ZA NACIONALNI TIM - TRAŽI SE NOVI KAPITEN: Povratak je moguć, ali ako ode selektor

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2023, 12:11

KRAJ IGRANJA ZA NACIONALNI TIM - TRAŽI SE NOVI KAPITEN: Povratak je moguć, ali ako ode selektor

Zahvalio se navijačima.

Dogodio se skandal u fudbalskoj reprezentaciji Severne Makedonije. Kapiten nacionalnog tima Stefan Ristovski doneo je odluku da se povuče iz nacionalnog tima zbog loših odnosa sa selektorom Blagojem Milevskim.

- Želim da obavestim celu makedonsku javnost i medije da sam zbog dobrobiti nacionalnog tima odlučio da se povučem iz reprezentacije - napisao je Ristovski na početku saopštenja.

- Biću iskren i kratak. Kao profesionalni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fudbaler ti ne trčiš samo po zelenoj travi za loptom. Uspeh dolazi sa planom, vizijom, idejom, kohezijom i poštovanje za svakoga, samo tako možeš da budeš uspešan. Uvek sam igrao za reprezentaciju i borio se svim srcem. Volim našu svlačionicu i na terenu i van njega. Uprkos svom mom trudu vidim da stvari u reprezentaciji idu u pogrešnom smeru, što se vidi i po rezultatima.

A post shared by Stefan Ristovski (@stefan_ristovski_13)

Obratio se zatim i selektoru.

- Odnos između Blagoja Milevskog i mene nije najbolji, pričali smo privatno, kao kapiten sam mu rekao sve šta se dešava oko reprezentacije. Želim svima sve najbolje i mnogo uspeha u narednom periodu. Hvala navijačima i makedonskoj javnosti koja nas je podržavala kada smo branili boje naše zemlje - zaključio je Ristovski.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska novinarka Dileta Leota

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.