KRAH SRBA U AUSTRALIJI: Raonić PREJAK za Kecmanovića! Nemac PREOKRETOM srušio Viktora! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2019, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAH SRBA U AUSTRALIJI: Raonić PREJAK za Kecmanovića! Nemac PREOKRETOM srušio Viktora! (FOTO)

Kanađanin u četvrtfinalu.

Srpski teniseri nisu imali sreće u Australiji. Miomir Kecmanović poražen je u osmini finala Brizbejna od Kanađanina Miloša Raonića sa 0:2, po setovima 3:6, 6:7 (2:7), dok je Viktor Troicki zaustavljen u drugom kolu Čelendžera u Plejfordu od Oskara Otea iz Nemačke 1:2 (6:4, 1:6, 5:7).

LOŠA VEST ZA GROBARE: Partizan OSLABLJEN u Litvaniji! (FOTO)

RUTINA ZA NAJBOLJEG: Novak lagano savladao Džumhura (FOTO)

BORJAN >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ZA SRBIJU DANAS: I dalje sam u Zvezdi, verujem u novi plasman u Ligu šampiona (VIDEO+FOTO)

Kanađaninu Raoniću, inače 18. teniseru planete, trebalo je gotovo 80 minuta da nadigra talentovanog Srbina Miomira Kecmanovića, koji zauzima 131. mesto na ATP listi. Miloš je u prvom setu napravio brejk u šestom gemu, poveo sa 4:2, što je uticalo da ovaj deo igre reši u svoju korist.

U drugom setu, Miomir je dostojno parirao velikom favoritu. Odolevao do taj-brejka, a zatim dozvolio Milošu Raoniću da napravi čak tri brejka, što je bilo dovoljno za pobedu. Kanađanin se u četvrtfinalu sastaje sa pobednikom duela između Britanca Endija Marija i Rusa Danila Medvedeva.

Sa druge strane, Viktor je imao pobedu protiv Otoa. Prvi set je dobio rezultatom 6:4, načinivši brejk u trećem gemu, što je i bio jedini u ovom delu igre. U drugom periodu, Oskar je dva puta oduzeo servis Troickom, u drugom i šestom gemu, za ubedljivih 1:6.

Poslednji treći set rešen je u odlučujućem 12. gemu. Prilikom servisa Srbina, Nemac je došao do tri vezane brejk lopte, iskoristio je treću za konačno slavlje. U osmini finala, Oto će igrati protiv prvog nosioca Lorenca Sonega iz Italije, inače, 107. na ATP listi.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda prelepa kanadska teniserka Eženi Bušar

For SI!! Wowwww

A post shared by Genie Bouchard (@eugenie_bouchard_) on Feb 19, 2018 at 7:34pm PST

Bod goals

A post shared by Genie Bouchard (@eugenie_bouchard_) on Nov 21, 2017 at 11:19am PST

The sock tan and Beats are on point for grass szn

A post shared by Genie Bouchard (@eugenie_bouchard_) on Jun 16, 2018 at 6:55pm PDT

Genie is so hot😍🔥running from the storm haha

A post shared by Genie Bouchard (@eugenie_bouchard_) on Dec 12, 2015 at 10:32pm PST

Good girl 😈

A post shared by Genie Bouchard (@eugenie_bouchard_) on Nov 5, 2017 at 11:50am PST

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.