KRAĐA VEKA U ŠPANIJI, RONALDO DIGAO GLAS: Pogledajte šta je uradio sudija na meču La Lige – ovo je sramota! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 14:32

KRAĐA VEKA U ŠPANIJI, RONALDO DIGAO GLAS: Pogledajte šta je uradio sudija na meču La Lige – ovo je sramota! (VIDEO)

Neverovatno da se to dešava u ovako jakom takmičenju.

Većinski vlasnik španskog fudbalskog prvoligaša Valjadolida i nekadašnji brazilski reprezentativac Ronaldo saopštio je da je ogorčen suđenjem na meču 34. kola La Lige protiv ekipe Sevilje.

Valjadolid jeu nedleju poražen na svom terenu od Sevilje 3:0. Međutim, glavni sudija utakmice Miguel Anhel Ortiz Arijas poništio je gol fudbalerima Valjadolida u finišu prvog poluvremena pri rezultatu 0:0.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Glavni sudija je svirao kraj prvog poluvremena pre nego što je lopta zatresla mrežu Sevilje.

- Nedopustivo je ono što se dogodilo na našem stadionu. Do sada smo ćutali pokušavajući službenim putem, sastancima i peticijama da opravdamo nezadovoljstvo izbegavajući javno eksponiranje. Ali dosta je više. Ovo je profesionalni fudbal i tražimo objašnjenja. Ovakve greške mogu da promene celu sezonu - napisao je Ronaldo na društvenim mrežama.

Biggest robbery ever seen in football.

Real Valladolid denied a goal on the stroke of half time because the referee blew his whistle as the ball went in.

Real Valladolid are ONE point above relegation and they went on to lose 0-3!pic.twitter.com/kPnTKYqY36

— Dirty Footballer 👊 (@DirtyFootbaIIer) May 14, 2023

Valjadolid se trenutno nalazi na 17. mestu na tabeli sa 35 bodova.

- Neka jedna stvar bude jasna. Borićemo se protiv svega i svih, jer mi smo Valjadolid. Naš tim, naši navijači i naš grad dali su sve i niko nam to neće oduzeti - istakao je Ronaldo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ronaldo: Ovo je nedopustivo

Izvor: B92, 15.Maj.2023

Većinski vlasnik španskog prvoligaša Valjadolida i nekadašnji brazilski reprezentativac Ronaldo saopštio je da je ogorčen suđenjem na meču 34. kola La Lige...Valjadolid je juče poražen na svom terenu od ekipe Sevilje 3:0...Međutim, glavni sudija utakmice Miguel Anhel Ortiz Arijas poništio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.