KOVID-19 OPET NAPADA: Legendarni KAPITEN Barselone potvrdio da je pozitivan na koronavirus!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2020, 13:31

KOVID-19 OPET NAPADA: Legendarni KAPITEN Barselone potvrdio da je pozitivan na koronavirus!

Mora u samoizolaciju.

Proslavljenom kapitenu Barselone Ćaviju Ernandezu, koji trenutno trenira katarski Al Sad, potvrđen je koronavirus i zbog toga neće moći da predvodi ekipu na startu tamošnjeg šampionata.

Večeras (21.05) igra se vrlo zanimljiv meč u Hrvatskoj, direktna borba za mesto u kvalifikacijama u Ligi šampiona, gde komšije prvi put u istoriji imaju dva predstavnika. Osijek čeka Lokomotivu, oba tima imaju 62 boda, a domaćin bolju gol-razliku i odgovara >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mu i remi. Kec je 1,90, iks 3,45, a dvojka 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Osijek – Lokomotiva.

Španski mediji prenose da se legendarni vezista oseća dobro i da sa nestrpljenjem očekuje povratak na klupu.

- Pratio sam protokol Saveza i pre nekoliko dana sam testiran na kovid-19 i bio sam pozitivan. Na moju sreću, osećam se dobro, ali ću biti izolovan dok mi ne kažu drugačije. Kada mi zdravstvene ustanove to dozvole veoma rado ću se vratiti u svoju svakodnevnicu i na posao - rekao je Ćavi.

Prema zvaničnim informacijama, u Kataru je do sada potvrđeno preko 108.000 slučajeva zaraženih koronavirusom. Umrlo je 164 osoba, a preko 105.000 se oporavilo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.