KOSTIĆ JE IMAO FENOMENALAN DEBI: Dobio je dragocen savet

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 21:13

KOSTIĆ JE IMAO FENOMENALAN DEBI: Dobio je dragocen savet

Zvezda se plasirala u finale Kupa Srbije.

Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Radivoja Koraća pošto su u polufinalu savladali Čačak 94 sa 87:52 (15:15, 20:8, 29:14, 23:15).

Očekivano su crveno-beli rutisnki slavili, a na samom kraju meča je priliku dobio i mladi Andrej Kostić koji je pokazao da je pred njim lepa budućnost.

- Osećaj je neverovatan, sve mi ovo puno znači. Treninzi pogotovo, već sam neko vreme sa njima. Značilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi je što su davali podršku sve vreme i tokom igre i na treninzima, to je motiv da radim dalje još više - rekao je posle meča mladi igrač Zvezde.

Opisao je i kako se osećao pred ulzak na teren.

- Nestvarno je bilo, malo sam se uplašio, ali je sve došlo na svoje posle nekog vremena.

Kada je pogodio trojku, navijači su "eksplodirali", a on kaže da je samo bio srećan, iako je istakao da mu je ta trojka mnogo draža nego li blokada.

- Samo motiv da radim dalje još jače i da budem spreman na još prilika i to je to.

Pred Kup je dobio priliku da se priključi starijim saigračima.

- Nestvarno, sve je kao san, pomogli su mi puno, svi su mnogo stariji i iskusniji, meni je osećaj prelep.

Dobio je i jedan lep savet.

- Budi miran, šutiraj, budi lagan, nemoj da se plašiš, to je to.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.