KORISTE PRILIKU: U Barsu stiže italijanska zvezda!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2020, 07:24

KORISTE PRILIKU: U Barsu stiže italijanska zvezda!

Lukav potez rukovodstva Barselone.

Već mesecima se priča kako Lautaro Martinez prelazi u Barselonu, a transfer bi navodno trebalo da se ostvari ovog leta.

Barselona je pokazala veliko zanimanje za Argentinca koji briljira u dresu Intera. Očekivalo se da će Katalonci prošle nedelje povući potez jer je Lautaro imao otkupnu klauzulu od 111 miliona evra.

No, Barsa nije želela da aktivira otkupnu klauzulu i mnogi su to protumačili kao znak da su odustali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od Lautara. Međutim, katalonski "Sport" piše da su u Barseloni upravo čekali da otkupna klauzula prestane da važi jer imaju asa u rukavu.

Naime, zbog svih finansijskih problema uzrokovanim pandemijom koronavirusa mnogim igračima su drastično pale cene. To važi i za Lautara koji više ne košta preko 100 miliona evra.

Prema pisanju katalonskih medija, njegova cena je sada oko 90 miliona evra i upravo Barselona želi toliko da plati za ovog 22-godišnjaka. Tako bi uštedeli 21 milion evra odlukom da ne aktiviraju otkupnu klauzulu.

Pogledajte kako izgleda britanska teniserka Naomi Broudi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.