KORENITE PROMENE NA SAN SIRU: Milan hvata NOVI PRAVAC!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 17:51

KORENITE PROMENE NA SAN SIRU: Milan hvata NOVI PRAVAC!

Ralf Ragnik od naredne biće više od trenera na San Siru.

Nemac će od naredne sezone preuzeti i ulogu sportskog menadžera u Milanu.

Ragnik će pred sobom imati zadatak da klubu vrati nekadašnji sjaj i osvoji Seriju A.

Nemački stručnjak je poznat kao trener koji preferira rad sa talentovanim igračima, pa nije čudo što se na njegovoj listi pojačanja nalazi puno mladih fudbalera među njima i srpski napdač Dušan Vlahović.

Jedno ime se tu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izdvaja. U pitanju je 19-godišnje levo krilo RB Salcburga Dominik Soboslaija. I sam fudbaler je navodno zainteresovan da pređe u redove italijanskog velikana.

Mađarski internacionalac ima odštetnu klauzulu od 25 miliona evra, ali se usred sveopšte finansijske krize izazvane epidemijom korona očekuje da bi austrijski klub mogao da izađe u susret i proda svoju "zlatnu koku" nešto povoljnije.

Osim Soboslaija, Rangik na svojoj listi potencijalnih pojačanja drži još nekolicinu talentovanih igrača.

Izdvajaju se 20-godišnjak iz Breše Sandru Tonalu za kog se interesuje i Juventus, kao i norveški defanzivac Kristofer Ajer koji je trenutno igač Seltika.

Ostaje nam da vidimo kako će Milan izgledati naredne sezone. Nema sumnje da Nemac ima u vidu korenite promene i da se u klubu kuju planovi za izvestan zaokret.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.