KORAK BLIŽE ČETVRTFINALU: Stonoteniseri Srbije poveli protiv Brazila!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2021, 08:55

KORAK BLIŽE ČETVRTFINALU: Stonoteniseri Srbije poveli protiv Brazila!

Važna pobeda.

Predstavnici Srbije u stonom tenisu ostvarili su prvu pobedu u duelu sa Brazilom. Naši predstavnici Peto Žolt i Marko Jevtović savladali su par Vitor Išiji/Gustavo Cuboi rezultatom 1:3 (7:11, 9:11, 11:8, 8:11) u setovima.

Srpski predstavnici su tako došli do prve pobede, dok su još dve potrebne za plasman u četvrtfinale.

Danas još na teren izlaze i Dimitrije Levajac koji će odmeriti snage sa Hugom Kalderanom da bi nakon njih sme odigrali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Gustavo Cuboi i Marko Jevtović.

Snage će odmeriti i Hugo Kalderano i Peto Žolt dok se program zatvara mečom Vitor Išij - Dimitrije Levajac.

U nedelju ujutru (10.20) igra se jedan od derbija košarkaškog turnira na Olimpijskim igrama. Svi čekaju da vide šta je novo spremio neverovatni Luka Dončić, a on je i glavni razlog što su Slovenci favoriti - kvota na njih je 1,80, a na Špance 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Španija - Slovenija.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Karolina Muhova češka teniserka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.