KOPA AMERIKA: Silni Mesi, trijumf Čilea (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 11.Jun.2016, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOPA AMERIKA: Silni Mesi, trijumf Čilea (VIDEO)

Godinama unazad se čuju kritike na račun Lionela Mesija, da ne igra dobro u reprezentaciji Argenitine. Na meču sa Panamom, zatvorio je usta kritičarima.

Argentina je već posle dva kola Kopa Amerika Sentenario takmičenja obezbedila prolaz u četvrtfinale, jer je u noći između petka i subote “pregazila” Panamu sa 5:0.
Najzaslužniji za to bio je Lionel Mesi sa čak tri gola, pravim het trikom, jer je vezao tri pogotka u drugom poluvremenu.
KOPA AMERIKA: >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Simultanka Kutinja, Peru i Ekvador podelili bodove (VIDEO)
Zanimljivo je de su Argentinci poveli več u ranoj fazi, golom otamedija u sedmom minutu, ali da je kanonada krenula tek u poslednjoj trećini meča, kada je Mesi u rasponu od 19 minuta postigao tri, a posao završio Aguero na isteku regulrnih 90 minuta.
(Izvor:youtube/GOKI)
Panami je tako ostao težak posao, jer u poslednjom kolu mora da pobedi Čile sa tri gola razlike.
Čile je na korak od plasmana u četvrtfinale, jer je u meču sa Bolivijom slavio sa 2:1.
I tu su golovi kasno počeli da padaju, zapravo svi su viđeni u drugom poluvremenu. 
Zanimljivo je da je meč produžen čitavih 10 minuta i da je upravo tako duboko u sudijskoj nadoknadi sviran penal za šampiona Kopa Amerike, zbog navodnog igranja rukom u šesnaestercu.
Penal je uspešno izveo Vidal i doneo Čileu važna tri boda.
U poslednjem kolu grupe D sastaju se Argentina – Bolivija i Panama – Čile.


Kopa Amerika Sentenario, grupa D
Argentina  – Panama
(Otamendi 7, Mesi 68, 78,87, Aguero 90)
Čile  – Bolivija
(Vidal 46, 90+10p – Kampos 61)
(Izvor:youtube/Univision Deportes)

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

The post KOPA AMERIKA: Silni Mesi, trijumf Čilea (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta se desi kad uđe Leo Mesi? (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Jun.2016

"Rezervista" Argentine otplesao poslednjih pola sata protiv Paname, postigao het-trik za dvadesetak minuta pa su "Gaučosi" u četvrtfinalu. Sudijska kontroverza za tešku pobedu Čileanaca protiv Bolivije!..Argentina je bila veliki favorit protiv Paname, sve im je išlo na ruku, načeli su rivala golom...

Nastavak na Sportske.net...

KAKAV MAJSTOR: Golčina Mesija iz slobodnog udarca (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 11.Jun.2016

Na meču sa Panamom, Lionel Mesi je još jednom dokazao da je jedan od najboljih fudbalera današnjice.. . Argentina je slavila sa 5:0, a Mesi je za 19 minuta postigao het trik i tako praktično sam pobedio Panamce.. Jedan od golova postigao je direktno iz slobodnog udarca i tako samo još jednom potvrdio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.