KONTE JE PROŠLOST: Alegri sa ovih 11 juriša na Skudeto!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2020, 07:29

KONTE JE PROŠLOST: Alegri sa ovih 11 juriša na Skudeto!

Novi Inter.

Po pisanju svih medija u Italiji Antonio Konte i Inter će sutra objaviti raskid saradnje. U kom obliku – znaćemo uskoro. Ekipu će preuzeti bivši strateg Juventusa Masimilijano Alegri.

Suning grupacija bi, ukoliko Konte ne pristane na sporazumni raskid uz adekvatno obeštećenje trebalo da isplati oko 55 miliona evra odštete za otkaz Konteu i njegovim saradnicima.

Sve je spremno za dolazak Masimilijana Alegrija koji će zarađivati sedam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << miliona evra godišnje.

Već sada se nazire ekipa koja će pokušati da skine Juventus sa trona Italije.

Na golu će biti neprikosnoveni Handanović. Po bokovima će dejstvovati Hakimi i Emerson Palmijeri koji treba da stigne iz Čelsija. Štoperski tandem činiće De Fraj i Godin, eventualno Bastoni.

Na sredini terena ima mesta za četiri igrača – Brozović, Tonali koji stiže iz Breše, Barela i Eriksen, dok će u samom špicu napada biti Lautaro Martinez i Lukaku.

Da li će to biti dovoljno za Skudeto saznaćemo najkasnije do kraja maja 2021. godine.

Pogledajte kako izgleda Tejlor Vord, devojka Rijada Mareza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.