KONSTITUISANA NOVA SKUPŠTINA CRVENO-BELIH: Mijailović čestitao novim članovima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 14:06

KONSTITUISANA NOVA SKUPŠTINA CRVENO-BELIH: Mijailović čestitao novim članovima!

Radno na Marakani.

Danas je u Medija centru stadiona „Rajko Mitić“ konstituisan novi saziv Skupštine Crvene zvezde i održana prva redovna sednica gde su na dnevnom redu bile sledeće stavke: Usvajanje Zapisnika sa prethodne sednice Skupštine, Obraćanje Predsednika, Obraćanje Generalnog direktora, Obraćanje Sportskog direktora, Izveštaj Operativnog direktora, predlog usvajanja finansijskih izveštaja za 2020.godinu, Izveštaj Nadzornog odbora, Izveštaj rukovodilaca sektora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Razno.

Španci nisu uspeli u prvom kolu da pobede Švedsku, Poljska je iznenađujuće izgbubila od Slovačke, i danas (18.00) ove dve selekcije praktično igraju za goli život. Kvota na Špance je 1,43, na iks 4,50, a na Poljake čak 7,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Španija - Poljska.

Prisutnima se obratio predsednik šampiona Superlige Svetozar Mijailović.

- Poštovani članovi skupštine, čestitam vam mandate koje ste osvojili na demokratskim izborima i mandate delegiranim članovima koje su zaslužili od predlagača kako predviđa naš Statut. Želim vam uspeh u radu, da nastavite plodonosan rad prethodnog saziva i da ostvarite dalji napredak - rekao je Mijailović, a potom nastavio:

- Vaš četvorogodišnji mandat započinjete u rekordnoj godini, koja je kruna uspeha prethodnog saziva, četiri titule zaredom, četiri nastupa u grupnim fazama evropskih takmičenja. Ove godine tim Dejana Stankovića osvojio je duplu krunu i evropsko proleće. Rezultati za ponos svih zvezdaša, ali ovi rezultati i obavezuju.

Očekuje vas mnogo posla u ostvarivanju postavljenih ciljeva. Verujem da će ovaj sastav uneti i novu energiju, veoma potrebnu da se savladaju izazovi koji nas očekuju.

Razmatrajući 2020. godinu u februaru, utvrdili smo da je bila veoma teška, da mnogo toga nije zavisilo od našeg rada i truda. Takođe i prva polovina ove godine, samo je još više produbila teškoće i probleme pred kojima se klub nalazi.

Godine mi dozvoljavaju da kažem da se nikada u Zvezdi nije radilo u uslovima veće neizvesnosti. Rezultati koje smo postigli u ovim uslovima, potvrđuju da imamo sposobno i odgovorno rukovodstvo, koje je našlo i nalazi rešenja da odgovori izazovima pred kojima smo se našli i sa kojima ćemo se i u budućnosti susretati. Nemam nameru da detaljnije govorim. U narednim izlaganjima o uspesima, problemima, izazovima, biće više reči.

Čestitam i odajem priznanje za postignuto u sezoni 2020/21. igračima, treneru Dejanu Stankoviću i njegovom stručnom štabu, sportskom direktoru Mitru Mrkeli, poslovnom direktoru Marku Petroviću, direktoru Omladinske škole Draganu Mladenoviću i glavnom treneru Nikoli Jeliću, svim zaposlenima u klubu, a posebno generalnom direktoru Zvezdanu Terziću za petu titulu, četiri Evrope i ovogodišnju duplu krunu - istakao je u obraćanju prissutnima Svetozar Mijailović.

𝑴𝒐𝒓𝒆 𝒉𝒖𝒎𝒂𝒏 𝒂𝒏𝒅 𝒍𝒆𝒔𝒔 𝒑𝒆𝒓𝒇𝒆𝒄𝒕 🤞🏼

A post shared by Agustina (@agus.gandolfo) on Jan 19, 2019 at 9:52am PST

Disfrutando 💦☀️ antes de volver al frío

A post shared by Agustina (@agus.gandolfo) on Jan 3, 2019 at 8:51am PST

Tranqui acá

A post shared by Agustina (@agus.gandolfo) on Mar 17, 2019 at 9:00am PDT

Ella insiste en ser de verdad, la transparencia es lo que viste mejor

A post shared by Agustina (@agus.gandolfo) on Apr 22, 2019 at 2:39pm PDT

Morning c h a o s 🌪

A post shared by Agustina (@agus.gandolfo) on Jan 20, 2019 at 2:02am PST

Los 2° me hacen extrañar 🏝😰

A post shared by Agustina (@agus.gandolfo) on Dec 13, 2018 at 12:13pm PST

🌴✨

A post shared by Agustina (@agus.gandolfo) on Dec 6, 2018 at 9:49am PST

Jueves de 💦😏

A post shared by Agustina (@agus.gandolfo) on Nov 22, 2018 at 7:23am PST

🌿🤩

A post shared by Agustina (@agus.gandolfo) on Nov 19, 2018 at 2:15pm PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.