KONOR MEKGREGOR ZABRINUT ZA TAJSONA: Prebiće ga Džejk Pol!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 14:54

KONOR MEKGREGOR ZABRINUT ZA TAJSONA: Prebiće ga Džejk Pol!

Irac izneo svoje mišljenje.
Irski borac i UFC ikona, Konor Mekgregor nije fan predstojeće borbe između legende teške kategorije Majka Tajsona i bivšeg Jutjubera Džejka Pola i kritikovao je Netfliksov događaj. Podsetimo, borba će se održati 20. jula u domu Dalas Kaubojsa u Teksasu.
Irac je priznao kako nema puno interesovanja da gleda Džejka Pola u ringu sa Tajsonom, pre nego što je poslao poruku podrške bivšem američkom šampionu teške kategorije.
Sa jedne strane fanovi su uzbuđeni i intrigirani predstojećim mečom, sa druge poznata lica sporta negoduju. Mekgregor, koji se i sam u prošlosti borio protiv Pola, istakao je kroz podršku svoju zabrinutost za veterana.
- Malo je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.