KONOR JEDVA DOČEKAO DA ISPROZIVA RUSA: Habib je obična KUKAVICA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2020, 11:33

KONOR JEDVA DOČEKAO DA ISPROZIVA RUSA: Habib je obična KUKAVICA! (FOTO)

Žučna rasprave na društvenim mrežama.

UFC borba između Tonija Fergusona i Habiba Nurmagomedova i zvanično je otkazana. Ovo je već peti put da se borba otkazuje, a po otkazivanju iste usledile su žučne rasprave na društvenim mrežama.

Nurmagomedov se vratio u Rusiju i na “Instagramu” objavio da se neće boriti, da bi mu Toni nešto kasnije odgovorio kako se uplašio i da bi trebalo da mu se oduzme pojas.

Khabib Nurmagomedov Siapkan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jadwal Baru Ladeni Tantangan Tony Ferguson https://t.co/GPr9y1U79s

— BolaSport.com (@bolasportdotcom) April 3, 2020

Sada se povodom čitave ove priče i petog otkazivanja “uklete” borbe na “Tviteru” oglasio i Konor Mekgregor, nazvavši Nurmagomedova kukavicom.

Khabib brands Conor McGregor ‘old prostitute’ after Irishman tries to gatecrash UFC rival’s interview on Instagram Live https://t.co/dM6jQImKl3

— The Sun MMA (@TheSunMMA) April 3, 2020

 Činjenice su rekle svoje. Toni i Habib su bili učesnici igre kukavica samo nekoliko momenata pre početka borbe. Habib je prvi ispao kukavica, što znači da Toni ima prednost od 3:2. Zbog pandemije i velikog rizika je Habib Nurmagomedov otputovao kući. Toni, čestitam – napisao je Mekgregor.

Poznato je da se Nurmagomedov i Mekgregor ne vole, a i već danima se govori da bi Mekgregor mogao da bude naredni protivnik Tonija “El Kukuj” Fergusona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.