KONKURS JE ZAVRŠEN: Milan MENJA Ramosa u Realu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2020, 07:17

KONKURS JE ZAVRŠEN: Milan MENJA Ramosa u Realu!

Uprava Madriđana izabrala.

Sve je izvesnije da će dugogodišnji kapiten Reala na kraju sezone napustiti Madriđane. Zato su na "Bernabeu" krenuli u potragu za naslednikom kapitena, a izgleda da je izbor već završen.

Kako prenose italijanski mediji, u Realu su voljni da angažuju Milana Škrinjara, defanzivca Intera koji je do prekida sezone pružao blistave partije u crno-plavom dresu.

In Spagna – Real su Skriniar. Proposta indecente all’Inter: “10mln >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << più un cartellino clamoroso” https://t.co/Sx4udV3S5s

— deo lillo (@NICDEO) May 12, 2020

Madriđani su ponudili Interu 10.000.000 evra i Hamesa Rodrigeza, ostaje da se vidi da li će uprava neroazura prihvatiti ovu ponudu.

Podsetimo, reprezentativac Slovačke je stigao na "Đuzepe Meacu" iz Sampdorije u leto pre tri godine, u transferu vrednom 34.000.000 evropskih novčanica. Od tada pa do prekida sezone, upisao je 118 mečeva za italijanskog velikana i četiri puta bio strelac.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Heorhina Rodrigez, izabranica Kristijana Ronalda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.