KONAČNO: Zvezda u petak igra utakmicu, evo ko je PROTIVNIK

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020, 12:27

KONAČNO: Zvezda u petak igra utakmicu, evo ko je PROTIVNIK

Stanković želi da ekipa što pre uđe u formu.

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su pripreme za nastavak šampionatu u kome im u preostala četiri kola treba samo jedna pobeda kako bi odbranili titulu. Crveno-beli žele i trofej u Kupu kako bi se dokopali "duple krune" na koju čekaju već duže vreme.

Trener Dejan Stanković želi da ekipa što pre dođe do željene forme, pa je zbog toga zakazao i prvu kontrolnu utakmicu. Najbolji tim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crvene zvezde će u petak 15. maja odmeriti snage sa omladincima crveno-belih koji su se već okitli titulom šampiona Srbije.

Izabranici trenera Slavoljuba Đorđevića koji su ove godine ostvaili više nego dobar utisak u omladinskoj Ligi šampiona gde su zaustavljeni u 1/8 finala od danskog Mitjelanda, imaće priliku još jednom da se pokažu i nametnu Dejanu Stankoviću.

Očekuje se da na utakmici dva crveno-bela tima, omladinci budu pojačani Babićem, Blagojevićem i golmanom katićem koji treniraju sa prvotimcima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prva provera - Zvezda VS Zvezda

Izvor: Sportske.net, 10.Maj.2020

Crveno-bela provera...Fudbaleri Crvene zvezde odigraće prvi kontrolni meč pred nastavak prvenstva protiv svojih mlađih kolega, odnosno omladinske selekcije...Dejan Stanković cele nedelje radi sa svojim igračima, jasno je da će im nedostajati takmičarskog ritma, stoga će odigrati "simulaciju"...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.