KONAČNO SMO U TOP 8: Obradović nije krio oduševljenje nakon istorijske pobede!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2023, 23:40

"KONAČNO SMO U TOP 8": Obradović nije krio oduševljenje nakon istorijske pobede!

Crno-beli u plej-ofu elitnog takmičenja...

Košarkaši Partizana savladali su ekipu Monaka na gostovanju, rezultatom 84:88 i tako obezbedili plej-of Evrolige. Nakon meča svoje utiske izneo je Željko Obradović trener srpskog kluba.

- Veoma sam srećan zbog mojih igrača. Radili smo dugo i vredno i konačno obezbedili Top 8. Čestitam i ekipi Monaka koja je to uradila odavno, koji imaju sjajnu sezonu i imaju prednost domaćeg terena. Želeo bih da se zahvalim svim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << našim ljudima koji su došli da nas podrže, kao i onima širom sveta koji nas podržavaju, oni su važan deo ovog uspeha koji imamo. Što se tiče utakmice, vodili smo, ali oni su tim koji se ne predaje - istakao je Obradović.

Naredni protivnik ekipe Partizana je Panatinaikos, 14. aprila u Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.