KONAČNO: Reprezentacija Srbije stigla u Valensiju posle dva dana puta

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2023, 13:30

KONAČNO: Reprezentacija Srbije stigla u Valensiju posle dva dana puta

Maler sa kvarom motora aviona i dojavom o bombi.

Dejvis kup reprezentacija Srbije doputovala je danas u Valensiju posle dva dana puta i malera zbog kvara na motoru aviona i dojave o bombi na aerodromu u Frankfurtu, saopštio je Teniski savez Srbije.

U saopštenju TSS se navodi da se reprezentacija Srbije priprema u Valensiji i očekuje meč u utorak protiv Južne Koreje u prvom kolu grupe Dejvis kupa. Srbija će 15. septembra igrati sa Španijom, a dan kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa selekcijom Češke.

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Viktor Troicki na raspolaganju ima Miomira Kecmanovića, Lasla Đerea, Dušana Lajovića, Nikolu Ćaćića i Hamada Međedovića, a čeka se i dolazak Novaka Đokovića posle Ju-Es opena. Plasman na Finalni turnir obezbediće po dve najbolje plasirane selekcije iz svake grupe. Finalni turnir Dejvis kupa na programu je od 21. do 26. novembra u Malagi.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Viktor Troicki

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Teniski savez Srbije: Posle kvara na avionu i dojave o bombi reprezentacija normalno radi

Izvor: Danas, 10.Sep.2023

Posle dvodnevnog puta i kvara na motoru aviona, pa i dojavi o bombi na prolazu sa gejta sa koga je trebalo da polete teniski reprezentativci Srbije iz Frankfurta za Valensiju, tim normalno radi i očekuje meč u utorak protiv Južne Koreje, saopštio je Teniski savez Srbije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.