KONAČNO: Potpisao Milinković-Savić, ugovor do 2026. godine

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2023, 17:35

KONAČNO: Potpisao Milinković-Savić, ugovor do 2026. godine

Potvrda kvaliteta.

Standardni golman reprezentacije Srbije Vanja Milinković-Savić produžio je ugovor sa čelnicima Torina do juna 2026. godine.

- Fudbalski klub Torino sa zadovoljstvom može da potvrdi da je produžio ugovor sa Vanjom Milinković-Savićem do 30. juna 2026. godine uz opciju produženja za još jednu godinu - saopšteno je na klupskom sajtu.

Vanja Milinković-Savić (26) je u Torino stigao u julu 2017. godine iz Lehije iz Gdanjska. Posle nekoliko pozajmica, vratio se u Torino u julu 2020. godine. Branio je do sada na 72 meča za Torino u svim takmičenjima, a u poslednje dve sezone postao je nezamenljiv na golu "bikova".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.