KONAČNO PROGOVORIO: Bivši fudbaler Zvezde OTKRIO zbog čega je NAPUSTIO Marakanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2020, 19:22

KONAČNO PROGOVORIO: Bivši fudbaler Zvezde OTKRIO zbog čega je NAPUSTIO Marakanu

Prekipelo mu.

Iako je u Crvenu zvezdu stigao kao veliko pojačanje iz kruševačkog Napretka, Miloš Vulić nije stigao da pokaže sav potencijal na "Marakani".

Kreće Liga šampiona, a večeras (21.00) na Stamford Bridžu gostuje Sevilja. Biće to izuzetno zanimljiv meč, a kvota na pobedu Čelsija je 2,15, dok je dupla šansa X2 1,70. Kvota na 3+ je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Sevilja.

Po dolasku novog trenera Dejana Stankovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vezista se nametnuo sa dva evrogola, ali je i pored toga odlučio da prihvati ponudu Krotonea i da nastavi karijeru u novom članu Serije "A".

– Krenulo je dobrim učinkom posle priprema i izborio sam se za status u najboljem timu. Planirano je da se nadograđujem i da postanem standardan član ekipe. Neke mečeve nalazio sam se u sastavu, pa ulaziom sa klupe, a onda se nisam našao u kombinaciji za meč protiv TSC – rekao je Vulić za "Maxbetsport".

Ljutice Bogdana je napustio razočaran, prihvativši poziv Italijana. Vulić je otkrio i zašto se odlučio na takav korak.

Posle skoro mesec dana od ponude prelomio sam da prihvatim odlazak u Krotone. Nisam hteo da trpim nepravdu u Zvezdi, a sa ove tačke gledišta nisam se pokajao. Posle potpisa usledio je povratak u Kruševac, zbog čekanja radne dozvole. Tu sam proveo pet dana, a onda morao u Ljubljanu po najvažniji papir i tek nekoliko dana pred megdan sa Milanom postao sam deo ekipe, ali debi je upisan od dvadesetak minuta.

Bivši igrač Zvezde pratio je 163. Večiti derbi i bio u kontaktu sa nekadašnjim saigračima.

– Čuo sam se pre i posle meča u Humskoj sa bivšim cimerom Nemanjom Milunovićem. Očekivao sam uspeh Zvezde, koja ima bolji tim. I kada se juri minus onda je i bod dobar. Voleo bih da moj Napredak krene sa uspesima i izbori opstanak. Meni ostaje da nastavim uspon zajedno sa Krotoneom – istakao je Miloš Vulić.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.