KONAČNO ODAHNULI: Napokon imaju lidera tima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2020, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO ODAHNULI: Napokon imaju lidera tima!

Najzad pogodili sa transferom.

Mančester junajted je letos potrošio 145 miliona evra za štopera i desnog beka, a ostao bez kreativnog veziste i centralnog napadača, ove zime je, izgleda pronašao spasonosno rešenje. Od lisabonskog Sportinga je za 56 miliona evra kupljen Bruno Fernandeš. Posle samo četiri utakmice u dresu “crvenih đavola”, 25-godišnji Portugalac se nametnuo kao jedan od lidera tima.

Njegovim uvodnim igrama oduševljen je i trener "crvenih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << đavola" Ole Gunar Solskjer.

- Sjajno se uklopio. Ima temperament Verona i mnogo fudbalskih kvaliteta kakve je imao Pol Skols. Sada imamo pravu “desetku” u timu - kaže Solskjer, koji je bio saigrač obojice legendarnih fudbalera koje je pomenuo.

Ole Gunnar Solskjaer likened Bruno Fernandes to Paul Scholes and Juan Sebastian Veron after he inspired Man Utd to victory.

— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) February 24, 2020

Pobedom nad Votfordom, uz pogodak Fernandeša iz penala, Junajted je trenutno na petom mestu. Sada je vrlo blizu željene četvrte pozicije koja donosi igranje u Ligi šampiona, mada bi i kao peti mogao u elitu, ukoliko kazna Sitiju ostane na snazi. U sledećem kolu, Solskjerov tim gostuje Evertonu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.