KONAČNO! Matić PROGOVORIO o Srbiji, Junajtedu i Murinju! Njegove reči o Orlovima IZNENADIĆE sve! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2018, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO! Matić PROGOVORIO o Srbiji, Junajtedu i Murinju! Njegove reči o Orlovima IZNENADIĆE sve! (FOTO)

Dugo se o tome priča.

Posle spektakularnog preokreta, fudbaleri Mančester junajteda savladali su Juventus u četvrtom kolu Lige šampiona. Nije prvi put da ekipa Žozea Murinja dobija izgubljeni meč, pošto su i u duelu Premijer lige dugo gubili od Bronmauta, pa na kraju trijumfovali.

ŠOKANTNA ISPOVEST: Ibra PROGOVORIO zbog čega je NAPUSTIO evropskog velikana! (FOTO)

TUMBAKOVIĆ U PROBLEMU: Crnogorci u Beograd stižu DESETKOVANI (FOTO)

Reprezenativac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbije Nemanja Matić bio je među najzapaženijima u timu Crvenih đavola.

- Potpisao bih svaku utakmicu da prvi primimo gol i da pobedim posle, ali ne smemo da dozvolimo da se to ubuduće dešava. Sve ekipe su dobre i nekada to ne može da se kontroliše… Imamo tri pobede i remi u poslednja četiri ligaška meča, i to je taj četvrti remi bio sa Čelsijem kada smo primili gol u poslednjim sekundama. Nadam se da će ekipa nastaviti sa pobedama, da se što pre vratimo tamo gde je Mančester Junajtedu i mesto - rekao je Matić.

MEGASENZACIJA! Posle poraza na Marakani, Liverpul DOVODI bivšeg igrača Zvezde! (FOTO)

Više puta pominjale su se nesuglasice u svlačionici sa menadžerom Žozeom Murinjom.

- To nije istina, to mogu da tvrdim jer sam svedok iz svlačionice. Kada nema rezultata, odmah počinju takve priče, ali mi smo jedinstveni, svi smo zajedno i znamo da smo svi u problemu kada problem postoji. Verujemo u rad svog menadžera, tako će biti i ubuduće, ne vidim da ima problema na relaciji trener-igrači - kaže vezista Junajteda.

Zamenik kapitena Orlova osvrnuo se na obaveze u nacionalnom timu i dvomeč Lige nacija protiv Crne Gore (17. novembra) i Litvancima (20. novembra).

- Treba da uđemo bez posebnih emocija, sportski, kao što je bilo u Crnoj Gori. Srbija je dosta podmladila ekipu, ima mnogo igrača koji obećavaju da će biti nosioci naše selekcije. Tu mislim na Milenkovića, Veljkovića, Maksimovića, Gaćinovića… Naravno, Mitrović je još mlad, mlad je i ušao u reprezentaciju. Srbija ima ekipu koja će tek napredovati i koja može dosta više. Na kraju Lige nacija, ako sve bude u redu, bićemo prvi. Ono pravo nas ipak očekuje od marta, kvalifikacija u dosta težoj grupi - istakao je Nemanja Matić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.