KONAČNO - KATAI SPREMAN ZA DUEL S NEMCIMA U LE: Obavljeni pregledi - evo KO sve NEĆE igrati protiv Genta

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020, 12:06

KONAČNO - KATAI SPREMAN ZA DUEL S NEMCIMA U LE: Obavljeni pregledi - evo KO sve NEĆE igrati protiv Genta

Oslabljeni.

Crvena zvezda u četvrtak nastavlja sa borbama u okviru grupe "L" u Ligi Evrope.

Šokirao je Bašakšehir pre 20 dana Mančester Junajted i savladao ga sa 2:1 u Istanbulu, i Đavoli večeras (21.00) žele osvetu, a tri boda bi ih dovela na korak od osmine finala. Kvota na keca je 1,30, a na Hendikep pobedu (sa dva ili više golova razlike) je 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Bašakšehir.

Beogradski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klub od 19 sati igra u Belgiji protiv Genta, a trener crveno-belih Dejan Stanković ima velike probleme sa sastavljanjem tima zbog povreda, suspenzija i bolesti.

Gostujući u "Jutru" na TV "Prva", generalni direktor Zvezde, Zvezdan Terzić, naveo je šestoricu fudbalera koji su van konkurencije za meč protiv Belgijanaca.

- Igramo bez Kataija, Rodića , Kange, Sanoga, Gobeljića i Gavrića. Imamo kvalitet, snagu i energiju da izborimo evropsko proleće. Ne želim da pravim alibi, imamo 25 licenciranih igrača i idemo u Gent da pobedimo - istakao je Terzić.

Sve navijače Zvezde interesuje kada će njihov miljenik, Aleksandar Katai, ponovo moći da se nađe na terenu. Tačka je stavljena. Posle dodatnih pregleda u ponedeljak ustanovljeno je da Aleksandar Katai ne može da bude spreman do meča sa Gentom i u sredu neće putovati sa ekipom u Belgiji.

Problem sa primicačem je nastao posle nastupa u dresu Srbije sa Škotskom, a posle desetak dana pauze ostvaren je minimalan pomak.

Jedan od najboljih igrača crveno-belih ove sezone i strelac pobedonosnog gola protiv Belgijanaca, moraće da nastavi sa terapijama. Neke procene su da Katai može da bude spreman za 2. decembar, kada na stadionu "Rajko Mitić" Crvena zvezda dočekuje Hofenhajm, piše "Maxbet sport".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.