KONAČNO DOBRE VESTI: Zvezda više nema ZARAŽENE igrače!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2020, 11:52

KONAČNO DOBRE VESTI: Zvezda više nema ZARAŽENE igrače!

Priključuju se treninzima.

Fudbaleri Crvene zvezde Srđan Spiridonović, Veljko Nikolić, Strahinja Eraković, Marko Gobeljić, Branko Jovičić i Dušan Jovančić će, posle sedam dana provedenih u izolaciji, danas početi da treniraju na Divčibarama gde se njihov tim nalazi na pripremama za novu sezonu.

Pred početak priprema, svi fudbaleri Crvene zvezde su bili testirani na virus korona, a šestorica pomenutih su bili pozitivni, te su morali da budu izolovani. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Nakon nedelju dana, kako se navodi, stroge izolacije, ponovo su urađeni testovi, koji su bili negativni, te su sada ovi igrači slobodni da se priključe ekipi u nastavku priprema.

Danas će izabranici Dejana Stankovića odigrati prvi kontrolni meč pred početak sezone, protivnik je ekipa IMT-a, sa kojom će crveno beli odmeriti snage od 18 časova bez prisustva publike.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.