Izvor: HotSport.rs, 30.Jan.2015, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČAN SPISAK: Evo na koga Lalatović računa za prolećni deo prvenstva

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović saopštio je spisak od 26 putnika za drugi deo priprema u Antaliji.

Za razliku od prvog dela u Sloveniji na spisku neće biti Đorđa Despotovića kome se traži klub, kao i Bogdana Planića koji se vratio u OFK Beograd bez finansijskih posledica. Na spisku Nenada Lalatovića se nalaze Darko Lazić, Aleksandar Kovačević i Marko Grujić, iako za njih postoji interesovanje klubova iz inostranstva. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Evo i konačnog spiska:
GOLMANI: Predrag Rajković, Damir Kahriman, Marko Trkulja.
ODBRANA: Marko Petković, Aleksandar Luković, Darko Lazić, Savo Pavićević, Stefan Đorđević, Miloš Cvetković, Dušan Anđelković, Miloš Stojanović, Mamadu Mbođ, Vukašin Jovanović.
SREDINA: Saša Stojanović, Darko Lazović, Daniel Avramovski, Miloš Bosančić, Mihailo Ristić, Aleksandar Katai, Vukan Savićević, Marko Grujić, Nenad Gavrić, Aleksandar Kovačević.
NAPAD: Luka Jović, Fuad Salami, Džošua Parker.
Crvena zvezda će u drugoj fazi priprema odigrati šest kontrolnih utakmica: Prva je zakazana za 4. februar, i to protiv slovenačke Olimpije. Dva dana kasnije, 6. februara, protivnik će biti Rubin iz Kazanja, a 7. februara Metalist iz Harkova. Nakon tri dana pauze, sledi utakmica protiv Rostova, 10. februara, dok će 11. februara Crvena zvezda odmeriti snage sa ekipom Mordovije. Poslednju utakmicu u Turskoj, Zvezda će odigrati protiv ekipe Bate Borisov, 14. februara, navedeno je na sajtu crveno-belih. Povratak u Beograd je zakazan za 15. februar.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda - Ko je otpao, ko strepi za mesto u timu?

Izvor: Sportske.net, 30.Jan.2015

Trener Crvene zvezde ispunio je obećanje i skratio spisak igrača na koje računa za drugi deo priprema. Crveno-bela ekspedicija broji 26 članova ali bi narednih dana mogla da ostane bez nekoliko članova.

Nastavak na Sportske.net...

Kovačević saopštio spisak za Italiju

Izvor: FudbalSrbija.net, 31.Jan.2015, 10:49

31.01.2015.foto:fss.rs. Futsal reprezentacija Srbije nakon uspešnog dvomeča i dve pobede u Holandiji,nastavlja sa odigravanjem prijateljskih mečeva,i 10 i 11-tog februara u N.Sadu i Ubu dočekuje renomiranog rivala,selekciju Italije.. Selektor Aca Kovačević je saopštio spisak futsalera na koje...

Nastavak na FudbalSrbija.net...

Zvezda TV - Luković se nada ''Zvezdinom proleću'' (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2015

Fudbaleri Crvene zvezde okončali su prvi deo priprema u Sloveniji, a svoj rezime je za ''Zvezda TV'' izneo novi kapiten Aleksandar Luković.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.