KOMPANI NE RAZMIŠLJA O ‘ĐAVOLIMA’: Siti, Arsenal i Čelsi će se boriti za titulu

Izvor: HotSport.rs, 23.Sep.2014, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOMPANI NE RAZMIŠLJA O ‘ĐAVOLIMA’: Siti, Arsenal i Čelsi će se boriti za titulu

Kapiten Mančester Sitija Vensan Kompani rekao je danas da najveće šanse za osvajanje Premijer lige imaju Čelsi i Arsenal, ali i njegov tim.

Aktuelni šampion Engleske juče je remizirao sa Čelsijem 1:1, koji se nalazi na prvom mestu na tabeli nakon pet kola.
- Trenutno Siti nije blizu na tabeli lideru Čelsiju, koji je odigrao odlično juče. Ipak, mislim da pet bodova nije mnogo, pošto je sezona tek počela. Igrali smo protiv Arsenala i mislim da je čak možda i >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << više pokazao nego Čelsi. Verujem da će se stvari zakoplikovati krajem godine, pa možda iskoči još neki tim u borbu za titulu – rekao je Kompani, a prenosi Skaj Sport.
Siti se nalazi na šestom mestu Premijer lige sa osam bodova, a naredni meč igra u sredu protiv Šefild Venzdeja u Liga kupu.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

JEDAN OD VOĐA PARTIZANA: Nisam ganster, u Beogradu živim kao bandit…


UEFA: Pokrenut još jedan postupak protiv CSKA Moskva


ČEKALI, PA PRESEKLI: Od Radovićevog igranja za Crnu Goru nema ništa!




Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.