KOMENTATOR HRT: ZA SEKUNDU MOGU SAMO SRBI (VIDEO)

Izvor: Kurir, 05.Sep.2010, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOMENTATOR HRT: ZA SEKUNDU MOGU SAMO SRBI (VIDEO)

BEOGRAD - Komentator Hrvatske radio-televizije (HRT) Slavko Cvitković sinoć je još jednom u svojoj novinarskoj karijeri bio svedok poraza „kockastih“ u dramatičnoj završnici protiv Srba. Ovog puta ušao je u legendu rečenicom koju je izgovorio nakon što je Rašić pogodio slobodno bacanje sekund pre kraja.

- Ne možemo više pobediti, ostala nam je samo jedna sekunda. To mogu samo Srbi - rekao je Cvitković u direktnom TV prenosu.

Cvitković se "proslavio" 1995. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kada je posle ubedljive pobede srpskog "Drim tima" nad Litvanijom, na Evropskom prvenstvu u Atini, izjavio da su sudije donele pobedu "plavima", ali se kasnije opravdao hvaleći srpski trenerski trust mozgova i 44 poena Saše Đorđevića.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.