KOLIKO NEMA SREĆE OVAJ MOMAK: Aleksej Pokuševski se opet povredio, propušta i početak sezone

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2023, 21:51

KOLIKO NEMA SREĆE OVAJ MOMAK: Aleksej Pokuševski se opet povredio, propušta i početak sezone

Poterao ga maler.

Aleksej Pokuševski je zbog povrede desne nadlaktice propustio učešće na Mundobasketu, a sada će ga nova povreda odvojiti od terena na početku sezone u NBA ligi.

Naime, košarkaš Oklahoma siti Tandera je doživeo novu povredu tokom priprema sa Oklahomom. Ovoga puta je došlo do uganuća desnog skočnog zgloba.

Prema prvim informacijama, njegovo stanje će ponovo biti procenjeno za oko šest do osam sedmica. To znači da ga neće biti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tu na početku sezone za Oklahomu.

Dali su mu Tanderi mnogo šanse, ostaće uz njega i naredne sezone, ali je njegova budućnost nakon toga nepoznata. Za sada ima ugovor za sledeću takmičarsku godinu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.