KOLAROV POSTAO DIREKTOR KLUBA: Za trenera dovodi legendu italijanskog fudbala

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2023, 09:44

KOLAROV POSTAO DIREKTOR KLUBA: Za trenera dovodi legendu italijanskog fudbala

Ambiciozno od samog starta,

Nekadašnji reprezentativac i kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov, posle završetka karijere nije dugo bio bez posla i izazova.

Iz Italije  stiže vest da je Kolarov novi sportski direktor Pize. Prema pisanju "Sport Italia" rukovodstvo kluba iz Serije B odlučilo je da postavi Srbina na odgovorno mesto.

🔵 OJO I Aleksandar Kolarov va a ser el nuevo Director Deportivo del Pisa, en Serie B. pic.twitter.com/k8CeycE2ki
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— Soy Calcio (@SoyCalcio_) June 2, 2023

Navodi se i da će prvi potez Kolarova biti dovođenje velikog fudbalskog imena na mesto trenera Andree Pirla! Nakon toga će zajedno birati i igrački kadar.

Aleksandar Kolarov ima 37 godina, karijeru je počeo u Čukaričkom, a igrao je za OFK Beograd, Lacio, Mančester siti, Romu i Inter. Dres reprezentacije Srbije nosio je 94 puta, a karijeru je završio prošle godine.

Pogledajte kako izgleda britanska teniserka Naomi Broudi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.