KOKEZIN ADUT IZ RUKAVA: Bivši trener Zvezde stiže na selektorsko mesto! Evo ko ODLUČUJE o tome

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020, 12:04

KOKEZIN ADUT IZ RUKAVA: Bivši trener Zvezde stiže na selektorsko mesto! Evo ko ODLUČUJE o tome

Cenjen je.

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza veruje da ima dobrog kandidata za selektora A tima. Prema saznanjima Informera, njegov adut je bivši trener Crvene zvezde i aktuelni strateg Al Ahlija Vladan Milojević, kojeg želi da dovede na "najodgovornije" mesto u državi.

- Kokeza će učiniti sve ne bi li pre Nove godine angažovao Vladana Milojevića. Bivši trener Zvezde ima sjajan ugled u domaćim fudbalskim krugovima i verovatno niko ne bi digao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glas protiv njegovog dolaska. Vladan je Zvezdino dete, ali ga cene i u Partizanu - kaže Informerov izvor blizak vrhu FSS.

PSŽ je poražen u Lajpcigu u prošlom kolu Lige šampiona, i večeras (21.00) mu treba pobeda protiv istog rivala, inače će ozbiljno „visiti“ za prolaz dalje. Kvota na keca je 1,63, a na kombinazziju 1&3+ 1,98. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - RB Lajpcig.

Kokeza je imao i druge kandidate za mesto selektora.

- Kokeza je po ko zna koji put pokušao da dovede Piksija, ali Stojkoviću i dalje važi ugovor sa Gvangžuom RF i dobija devet miliona evra godišnje dok ne nađe posao. Raspitivao se i o Siniši Mihajloviću, koji mu je preko posrednika i pre zvanične ponude poručio da se u ovom trenutku ne bi vratio u srpski fudbal. Isti slučaj je i sa Vladimirom Ivićem i Veljkom Paunovićem, koji od ove sezone vode Votford i Reding u engleskom Čempionšipu.

Inače, o sudbini Ljubiše Tumbakovića će u Staroj Pazovi da odlučuje 15 članova Izvršnog odbora FSS. Pitanje je samo da li će se ta vanredna sednica održati uživo, ili "onlajn" zbog sve gore epidemiološke situacije sa virusom korona i preporuke da u zatvorenom prostoru ne bi trebalo da bude više od pet osoba.

Potrebna je većina od ovih 15 glasova, pa da Tumbaković ostane ili ode. Kako se očekuje, moguće je da će aktuelni selektor da iznese iscrpan izveštaj o tome šta je urađeno i šta je moglo da bude urađeno za vreme njegovog mandata od jula 2019. godine i posle 14 mečeva, u kojima je sedeo na klupi Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.