KOJU LI SU PESMU PORUČILI? Deki i Dejo se zajedno provode u kafani (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2020, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOJU LI SU PESMU PORUČILI? Deki i Dejo se zajedno provode u kafani (FOTO)

Stanković i Radonjić oduševili zvezdaše.

Na Instagramu se pojavila zajednička fotografija ljubimaca Delija Dejana Stankovića i Dejana Radonjića iz jedne beogradske kafane, a navijači Crvene zvezde su u transu komentarisali tu objavu.

Pristalice crveno-belih su oduševljeno komentarisali fotografiju na Instagramu, a većina navijača je otkrila da priželjkuje da baš ovaj dvojac vodi njihov klub u dva najpopularnija sporta u skorijoj budućnosti.

😍🔴⚪
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
A post shared by @ mrredstarbelgrade on Mar 5, 2020 at 12:48pm PST

Podsetimo, Dejan Stanković je krajem prošle godine preuzeo FK Crvena zvezda, a Dejan Radonjić je trenutno bez angažmana otkad je raskinuo saradnju sa minhenskim Bajernom.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Lana Rouds, porno zvezda kojoj se udvaraju mnogi fudbaleri.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.