KOD MURINJA SE PRETVORI U MAŠINU: U Rimu hvale Matića - On je kao vino (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2023, 11:14

KOD MURINJA SE PRETVORI U MAŠINU: U Rimu hvale Matića - "On je kao vino" (FOTO)

Porugalac i Srbin su dobitna kombinacija.

Bivši srpski reprezentativac Nemanja Matić odigrao je maestralan meč u prolasku njegove Rome protiv Fejnorda u polufinale Lige Evrope.

Stameni veznjak je komandovao sredinom terena i pogurao Vučicu ka borbi za novi trofej. Izdanje srpskog fudbalera znali su da cene i u Rimu.

- Kao vino - stoji na zvaničnom tviter nalogu Rome.

Like a fine wine.🍷

What a performance from Nemanja Matic! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 👏 #ASRoma #UEL #RomaFeyenoord pic.twitter.com/nxvYGGmCaR

— AS Roma English (@ASRomaEN) April 20, 2023

Matić je u Rim stigao na početku ove sezone i tako se po treći put odlučio za saradnju sa Žozeom Murinjom.

U Čelsiju su zajedno imali uspeha, za dve sezone koliko su proveli zajedno osvojeni su Liga Kup i Premijer liga, dok je period u Mančester junajted bio lišen trofeja za tu jednu sezonu koju su proveli zajedno. Đavoli su završili kampanju kao drugoplasirani u domaćem šampionatu, uz poraz od Čelsija u finalu FA Kupa.

Zanimljivo je da je Matić po odlasku iz Čelsija 2017. godine upravo kod Murinja u Mančester izjavio da ide u klub koji će da osvaja trofeje... Međutim od titule sa Plavcima, upravo te 2017. veznjak se nije okitio nijednom titulom. Možda će sa gospodinom Specijalnim u Rimu pokoriti drugi po rangu evropski klupski trofej.

Tim iz glavnog grada Italije je na kraj sa Fejnordom izašao posle produžetaka, a u borbi za finale će se sastati sa Bajerom iz Leverkuzena.

Pogledajte kako izgleda Beatris Moreira, devojka Giljermea Soareša fudbalera Brage 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.