KO UMESTO REDINGA? Trinkijeri spremio IZNENAĐENJE Turcima! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2020, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO UMESTO REDINGA? Trinkijeri spremio IZNENAĐENJE Turcima! (FOTO)

Pred meč četvrtog kola Top 16 faze Evrokupa.

Andrea Trinkijeri, trener Partizana, suočio se sa problemom pred meč sa Darušafakom u vidu povrede beka Redžija Redinga. Italijanski stručnjak je odlučio da među 12 igrača za meč sa Turcima uvrsti mladog Uroša Trifunovića, dok je Žanis Peiners ostao van sastava.

Podsetimo, Redinga zbog povrede grudnog koša očekuje duža pauza, a crno-beli razmatraju i dovođenje pojačanja na toj poziciji, mada je prioritet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << angažovanje domaćeg košarkaša, ukoliko se otvori takva mogućnost.

Partizan je poražen od Darušafake sa dva poena razlike u Istanbulu (65:63), a posle tri kola obe ekipe imaju učinak od 2-1 u grupi E.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.