KO KAŽE DA NIJE ATLETA? Jokić izveo salto preko glave i podigao talase na Drini (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 22:29

KO KAŽE DA NIJE ATLETA? Jokić izveo salto preko glave i podigao talase na Drini (VIDEO)

Kakva je legenda...

Završila se NBA sezona, Nikola Jokić je osvojio šampionski prsten sa svojim Denver Nagetsima i vratio se u Srbiju na odmor. I pokazao da ga slava nimalo nije iskvarila.

Već prvog dana otputovao je u svoj rodni Sombor, gde je uživao u trkama konja na hipodromu, potom je skoknuo i do Italije, da bi protekle sedmice bio deo raftinga na reci Tari, odakle je produžio na čuvenu Drinsku regatu.

A tamo je pokazao da apsolutno uživa u svom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vremenu koje provodi sa prijateljima. Najbolji srpski košarkaš u ovom momentu je sa nekolicinom drugara pevao na malenom čamcu, kada se u jednom momentu odlučio na nesvakidašnji potez.

Očigledno je pomalo i iznenadio jednog od svojih prijatelja, koji se prilikom Nikolinog salta preko glave u reku Drinu prevrnuo u čamcu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.