KO KAŽE DA JE NEMOGUĆA MISIJA? Zvezda dobija najveće pojačanje iz redova evropskog velikana

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 17:04

KO KAŽE DA JE NEMOGUĆA MISIJA? Zvezda dobija najveće pojačanje iz redova evropskog velikana

Čeka se potpis.

Crvena zvezda bi tokom letnjeg prelaznog roka mogla da dobije veliko pojačanje, koje je pre samo nekoliko dana delovalo kao “nemoguća misija” posle demantija sa više strana.

Kako piše španski Mundo deportivo, Barselona će zbog finansijskih problema smanjiti budžet za narednu sezonu, a jedan od onih koji bi mogao da napusti “blaugranu” i pored ugovora za narednu godinu je krilni košarkaš Nikola Kalinić.

Reprezentativac Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ponovo želja crveno-belih i ne bi bila senzacija ukoliko bi se Kalinić drugi put u dve godine vratio na Mali Kalemegdan.

- Kalinić ima još sezonu ugovora, ali se Crvena zvezda ozbiljno kladi na njegov povratak u Beograd. Pre ovakve ekonomske situacije Barsa je imala mogućnost da “sačuva” njegov ugovor – navodi se u tekstu španksog lista.

Očekuje se odlazak i Korija Higinsa iz Barselone, a neizvestan je i ostanak prve zvezde tima Nikole Mirotića koji ima ugovor na još dve sezone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.