KO GUBI IMA PRAVO DA SE LJUTI: Švajcarci uputili OŠTAR protest u UEFA! Jedna stvar im je ZASMETALA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2019, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO GUBI IMA PRAVO DA SE LJUTI: Švajcarci uputili OŠTAR protest u UEFA! Jedna stvar im je ZASMETALA!

Jang Bojs nastavlja takmičenje u Ligi Evrope.

Predstavnici Jang Bojsa do početka meča sa Crvenom zvezdom isticali su sjajno gostoprimstvo crveno-belih, međutim posle završetka susreta imali su šta da zamere, a o jednom detalju obavestili su i oficira za bezbednost UEFA.

Autobus koji je prevozio igrače tima iz Berna sat vremena nije mogao da krene sa stadiona, zbog proslave igrača i navijača crveno-belih, a kako naglašavaju gosti policija nije uradila ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bi omogućila da prođu.

– Morali smo da čekamo sat vremena pre nego što smo krenuli sa stadiona. Policajci su samo stajali, nisu preduzeli ništa. Sve je bilo dobro do početka meča, ali preko ovakvih stvari ne možemo da pređemo - rekao je Hanspeter Kinberger, član uprave Jang Bojsa.

Kako navodi predstavnik švajcarskog prvaka, problem nije bio samo u tome.

– Morali smo da pređemo preko terena da bismo došli do naših mesta. Nismo imali čega da se plašimo niti želimo da pravimo dramu, ali čovek se zapita, UEFA je uvek dobro organizovana, kako je to moglo da se dogodi. Oficir za bezbednost UEFA rekao nam je da će sve ovo ubaciti u svoj izvštaj - istakao je Kinberger.

Pogledajte još slika sa Zvezdine proslave.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.