KO DRUGI, NEGO ONI: Belingem na leto napušta Dortmund, sledeća destinacija je krajnje očekivana

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 16:41

KO DRUGI, NEGO ONI: Belingem na leto napušta Dortmund, sledeća destinacija je krajnje očekivana

Postignuti lični uslovi.

Fudbaler Borusije Dortmund i engleski reprezentativac Džud Belingem dogovorio je lične uslove ugovora sa madridskim Realom, prenosi španska Marka.

Poznati španski list piše da je Real pripremio ugovor za engleskog fudbalera, dok poznati italijanski novinar Fabricio Romano tvrdi da su pregovori ušli u završnu fazu i dodaje da je Belingem dogovorio lične uslove ugovora.

Romano navodi da je za postizanje dogovora bio ključan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << skaut Reala Juni Kalafat, koji je već na "Santjago Bernabeu" doveo Vinisijusa, Rodriga i Federika Valverdea.

Marka tvrdi da Real nije odustajao od fudbalera Borusije, pošto je Belingem imao ponudu da nastavi karijeru u Liverpulu i Mančester sitiju.

Takođe, podseća se da je madridski klub više od godinu radio na ovom transferu, koji je kulminirao načelnim dogovorom. Engleski fudbaler će preći u Real 30. juna, a potpisaće ugovor do 2029. godine. Belingem (19) je član Borusije od 2020. godine, a pre toga je igrao za Birmingem.

On je za klub iz Dortmunda odigrao 130 utakmica i postigao je 21 gol.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Belingem na pragu prelaska u Real

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 03.Maj.2023

Madriđani dodatno ojačavaju vezni red Talentovani engleski fudbaler sredine terena Džud Belingem nalazi se nadomak prelaska u “kraljevski klub”, prenosi ugledni italijanski novinar Fabricio Romano. Prema njegovim rečima lični uslovi između igrača i kluba već su dogovoreni, a ostaje da se...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.