KO ĆE IŠČEKATI: UFC organizovao još jednu SPEKTAKULARNU BORBU, ali i prilično neočekivanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 15:58

KO ĆE IŠČEKATI: UFC organizovao još jednu SPEKTAKULARNU BORBU, ali i prilično neočekivanu

Barboza kao nekad.

UFC je ugovorio još jedan fantastičan meč u perolakoj kategoriji. Iskusni Edson Barboza (23-11-0) ugovorio je svoj 29. UFC nastup (17-11) u karijeri.

Legendarni brazilski borac nastupit će 14. oktobra na UFC Vegas 82 eventu, a poznato je ime njegovog protivnika. U pitanju je 30-godišnji Nigerijac Sodik Jusuf (13-2-0, 6-1 UFC) i on će pokušati da dođe do najveće pobede u dosadašnjoj karijeri.

Jusuf je 2018. godine izborio ugovor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << s UFC-om porazivši Majka Dejvisa na 'Dana White's Contender Seriesu'. UFC karijeru sjajno je započeo upisavši četiri uzastopne pobede.

Nezavisno od poretka, Edson Barboza je uz Arnolda Alena najveće ime u Jusufovoj dosadašnjoj karijeri, a Brazilac je ranije ove godine dokazao kako i dalje nije za otpisivanje.

A post shared by MMA Junkie (@mmajunkie)

Što se događaja tiče, radi se o UFC-ovoj priredbi koja još nije ni uvrštena u njihov službeni kalendar. UFC Vegas 82 event trebalo bi da se održi nedelju dana uoči UFC 294 eventa u Abu Dabiju, a službena potvrda događaja, kao i ovog meča, još uvek se čeka.

Ipak, vrlo relevantni izvori navode da je samo pitanje trenutka kada ćemo dobiti službenu potvrdu.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Sara, verenica Ilkaja Gundogana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.