KO ĆE BITI TRENER ZVEZDE: Sa Milojevićem IPAK nije sve gotovo, oglasio se i Đurovski (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2017, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO ĆE BITI TRENER ZVEZDE: Sa Milojevićem IPAK nije sve gotovo, oglasio se i Đurovski (FOTO)

Početak priprema zakazan za kraj sledeće nedelje.

Još se ne zna ko će krajem sledeće nedelje prozvati fudbalere Crvene zvezde. Posle odlaska Miodraga Božovića na klupu crveno-belih seo je Boško Đurovski. Kada se sezona završila ostalo je otvoreno pitanje šefa stručnog štaba, a tokom dana se pojavila informacija da je sa Vladanom Milojevićem sve dogovoreno. Međutim, tokom dana iz Ljutice Bogdana stigao je i "delimičan" demanti. Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se tvrdi, sa Milojevićem se uveliko pregovara, ali ipak nije sve definitivno dogovoreno.

U međuvremenu se oglasio i Đurovski koji "nije digao ruke" od nastavka posla.

- Pre tri dana sam razgovarao sa direktorom Terzićem, on mi je tom prilikom preneo kako je imao sastanak sa vođama Delija i da je od njih dobio maksimalnu podršku i odrešene ruke da izabere novog trenera. Terziću sam ponovio svoju filozofiju i planove kao i to da sam maksimalo spreman da vodim ekupu i u sledećoj sezoni - rekao je za Večernje novosti Đurovski koji čak i u slučaju da ne nastavi da radi, ostaje veran klubu u kojem se proslavio.

- Zvezda je moj klub i to mi niko ne može uzeti. Uvek sam spreman da joj pomognem, bilo to dva dana, dva mesesca ili dve godine. Kad god me budu zvali, mogu da računaju na mene.

Inače, u "igri" za šefa stručnog štaba bio je Benito Karbone (više pročitajte OVDE), koji je takođe bio spreman da odmah sedne na klupu. I dok je pitanje trenera neizvesno, drugo nije. Na "Rajku Mitiću" se moglo čuti da će novi sportski direktor biti Mitar Mrkela, koji će na tom mestu naslediti Blaža Raosavljevića, koji je dao ostavku kada i Miodrag Božović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.