KO ĆE BITI KAPITEN ORLOVA? Pred Krstajićem dve DILEME (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2018, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO ĆE BITI KAPITEN ORLOVA? Pred Krstajićem dve DILEME (FOTO)

Srbija oslabljena neigranjem Aleksandra Kolarova i Nemanje Matića.

Uoči susreta sa Crnom Gorom i Rumunijom u Ligi nacija, selektor Mladen Krstajić je u problemu. U Podgorici neće moći da računa na povređene, najiskusnije Aleksandra Kolarova i Nemanju Matića. Ko će da nosi traku oko ruke protiv čete Ljubiše Tumbakovića u četvrtrak (20.45) pod Goricom?

ČEKA POZIV TUMBAKOVIĆA: Partizanov igrač ne isključuje mogućnost da obuče dres Crne Gore >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (FOTO)

CRNOGORCIMA JE PO MERI: Određen je sudija za meč u Podgorici. Jednom je sudio Srbiji, nije bio taličan (FOTO)

Ako se gleda broj nastupa u nacionalnom dresu, logičan izbor je Dušan Tadić, koji posle Kolarova i Matića ima najviše mečeva u dresu Srbije. Vezista Ajaksa je 58 puta igrao za “orlove”. Sledeći je Antonio Rukavina, koji ima sedam mečeva manje u bojama Srbije.

Treba podsetiti da je Tadiću čim je došao u redove “Kopljanika” pripala čast da bude kapiten slavnog kluba, nekadašnjeg šampiona Evrope.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.