KO ĆE BITI DOMAĆIN U FINALU KUPA? FSS se odlučio na neočekivan potez

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021, 20:58

KO ĆE BITI DOMAĆIN U FINALU KUPA? FSS se odlučio na neočekivan potez

Sve će biti poznato u četvrtak.

Što se tiče titule, samo još teorija deli Crvenu zvezdu od četvte uzastopne krune, pa su sve oči uprte na finale Kupa Srbije gde će snage crveno-beli odmeriti protiv večitog rivala Partizana 25. maja, na još uvek nepoznatom stadionu, ali će se o tome saznati u direktnom prenosu.

Za crno-bele je ovo prilika da osvajanjem trofeja u kupu makar donekle daju pozitivan ton sezoni, dok Zvezda želi da posle 14 godina ponovo osvoji duplu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krunu, odnosno da posle devet godina čekanja osvoji trofej u  Kupu Srbije.

Pošto su timovi iz Beograda javila se mogućnost da meč bude odigran na neutralnom terenu, ali nije bilo zainteresovanih gradova i zbog toga će se o trofeju ipak odlučivati u Beogradu. Da li će to biti u Humskoj ili u Ljutice Bogdana biće poznato u četvrtak od 14 časova kada se održava ceremonija žreba, a prema nezvaničnim saznanjima ''Mozzart sporta'', sve će biti prenošeno na televiziji Arena sport.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Hiba Abuk, devojka Ašrafa Hakimija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.