KLS: Trijumf Vojvodine protiv  Smedereva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Nov.2014, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLS: Trijumf Vojvodine protiv Smedereva

Vojvodina Srbijagas se učvrstila u vrhu tabele KLS pobedivši i peti put od početka sezone. Ovom prilikom, Novosađani su bili bolji od vrlo dobre ekipe Smedereva.

Vojvodina je na Spensu solidno ušla u derbi 5. kola. Posle grešaka na startu, domaći su se u drugoj četvrtini razigrali, nisu dozvoljavali lake poene protivniku, stekavši 16 poena prednosti sredinom tog dela meča. Međutim, jedan od elemenata koje nisu mogli da kontrolišu bio je skok gostiju u napadu, što je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << uz raspucanog Stojadinovića donelo potpuni povratak Smedereva.

U trećem periodu, nakon samo dva pogotka domaćih za pet minuta, i izjednačenje 46:46, Jovišić je trojkama ipak održao vođstvo Novosađana, ali su iskusni Radenković i Dabović igrom "dva na dva" potpuno razbili odbranu Vojvodine.

Đumiću i Bursaću gotovo ništa nije polazilo za rukom, Pot je imao zadovoljavajući učinak, a čovek odluke bio je Ljubomir Čampara, koji je košem iz teške pozicije, trojkom, i još jednim pogotkom, napravio odlučujuću razliku, koja je, uz trojku Grubora, donela pobedu 77:71.

U sledećem kolu Vojvodina Srbijagas igra u gostima protiv Sloge.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.