Izvor: HotSport.rs, 30.Maj.2016, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLS BEZ MILOSTI: Žestok udar na kasu Partizana zbog uvreda Grobara! (VIDEO)

Rukovodstvo košarkaške Superlige novom kaznom ‘obija’ Partizanovu kasu, koja je iovako poprilično prazna.

U utakmici igranoj u subotu uveče između Partizana i FMP-a nekoliko dobrih minuta trajala je pesma velikog dela tribina u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ posvećena supruzi prvog čoveka Crvene zvezde Nebojše Čovića i majci plejmejkera tima iz Železnika Filipa Čovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Nisu pomogle ni molbe Dragana Todorića, pesma je bivala sve jača, a tek nakon obraćanja putem mikrofona Aleksandra Džikića, Grobari su se okrenuli podršci svom klubu.
SKANDALOZNA ODLUKA: Grobari ne mogu u Železnik, ali ni Peković i Šilobad?
Zbog toga je KLS žestoko udario na kasu Partizana, pa će Partizan morati da plati čak 360.000 dinara zbog upućenih uvreda od strane navijača.
– KK Partizan NIS zbog ekstremno nepristojnog ponašanja, a posebno zbog ogromnog broja gledalaca koji su u takvom ponašanju učestvovali, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 360.000 dinara – stoji u saopštenju KLS.

(Izvor: youtube / GROBARI.NET)
Drugi meč između Partizana i FMP-a igra se večeras od 21 sat u Železniku, a objavljeno je i da će se eventualni treći meč igrati u sredu od 21 sat u hali ‘Aleksandar Nikolić’.
The post KLS BEZ MILOSTI: Žestok udar na kasu Partizana zbog uvreda Grobara! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Košarka,   Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.