KLOP ZAHTEVA: Dovedite mi Bajernovu zvezdu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2020, 14:53

KLOP ZAHTEVA: Dovedite mi Bajernovu zvezdu!

Nemac izričit.

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop obavestio je čelnike tog kluba da mu je velika želja kreativni vezista Bajerna iz Minhena Tijago Alkantara, prenosi pouzdani ,,Bild“.

Nemac je zainteresovan za kupovinu odličnog Španca, koji je nedavno izrazio želju da napusti Minhen i ode upravo u Liverpul, što je u taboru ,,crvenih“ pozdravljeno sa osmehom.

Kako javljaju nemački mediji, sada je ostalo da se dva kluba usaglase sa cenom. Bajern >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navodno traži 40 miliona evra, dok Liverpul nudi 15 miliona manje. Ipak, ukoliko je Alkantara velika želja Jirgena Klopa, nema sumnje da će je uprava šampiona Engleske ispuniti.

Alkantara je ove sezone odigrao 36 utakmica i bio značajan deo tima. Postigao je tri pogotka i imao dve asistencije.

Pogledajte kako izgleda Andrea Sahara, izabranica boksera Kubrata Puleva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.