Izvor: HotSport.rs, 17.Okt.2015, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLOP POSLE DEBIJA: Bilo je baš kul!

Novi menadžer Liverpula Jirgen Klop zadovoljan je nakon svog debija u Premijer ligi pošto je njegov tim remizirao sa Totenhemom – 0:0. 

– Bilo je zaista kul danas na terenu, svidelo mi se. Ne želim da pričam o sebi i svom debiju na Vajt hart lejnu. Kada je sudija svirao kraj, bio sam zadovoljan. Bio sam deo atmosfere kakvu nisam ranije video – rekao je Klop, koji se potom osvrnuo na dešavanja na terenu:
– Zadovoljan sam kako smo počeli meč. Imali smo svega >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << tri dana zajedno i normalno je da nismo mogli da imamo velika očekivanja. Totenhem je veoma dobra i čvrsta ekipa. Adam Lalana i Kutinjo su bili odlični. Ipak, problem je nastajao kada smo imali loptu u svom posedu, jer nismo bili dovoljno smireni. Takođe, želim da podsetim da sam kao trener Dortmunda vodio veliku bitku sa Liverpulom za Divoka Origija i mislim da je i on bio na zadovoljavajućem nivou danas – rekao je Klop.
 
The post KLOP POSLE DEBIJA: Bilo je baš kul! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Koliko Klop voli fudbal? Ovoliko!

Izvor: Mondo, 17.Okt.2015

"Kada sam izašao na stadion, iako sam bio na mnogim drugim, pokušao sam da vidim stvari koje nikada nisam. Bio je lep osećaj kada je sudija dunuo u pištaljku"...Foto: (AP Photo/Rui Vieira)..On mnogo voli fudbal!..Novi menadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da je zadovoljan svojim debijem...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.