KLOP POLUDEO NAKON MEČA: ”Kako nismo pobedili?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 22:25

KLOP POLUDEO NAKON MEČA: ”Kako nismo pobedili?!"

Remi na Enfildu...

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da ne zna kako njegova ekipa nije uspela da pobedi Arsenal, posle dve dobre šanse u nadoknadi vremena.

Liverpul je na svom terenu odigrao nerešeno 2:2 protiv Arsenala.

Londonska ekipa vodila je sa 2:0, Liverpul je izjednačio u 87. minutu, a u nadoknadi vremena dobre šanse nisu iskoristili Mohamed Salah i Ibrahima Konate. Takođe, Salah je u 52. minutu promašio jedanaesterac.

Pomalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tipično za nas ove sezone. Potpuno otvorena utakmica, postigli su gol iz prve situacije, a onda i drugi. Naša reakcija je bila dobra. Na kraju je utakmica bila spektakularna. Kako nismo pobedili posle tih šansi na kraju, ne znam", rekao je Klop posle utakmice, preneo je Skaj.

- Ja sam nešto između srećnog i nesrećnog. Nemam problema sa remijima. Arsenal je bio dobar ali mogli su i trebali su da izgube ovu utakmicu. Za njih je ovaj bod bolji. Imali smo trenutke i situacije i nismo uspeli da ih iskoristimo. Pomalo tipično. Oni su leteli po terenu i postigli su gol iz prve šanse. Naš gol je mnogo pomogao, na poluvremenu nije bilo gotovo. Bila je senzacionalna atmosfera, dobar trenutak da izjednačimo - naveo je Klop i dodao:

- Odjednom smo diktirali ludu utakmicu. Zaslužili smo bar bod. Da je Ibu (Konate) koristio glavu (kod poslednje šanse) to je gol. Možda se okliznuo. Imao je šansu, baš tamo - dodao je nemački trener.

Upitan je i o situaciji svog igrača Endija Robertsona, koga je, kako se čini, na poluvremenu laktom udario pomoćni sudija.

- Ništa. Znam da se dogodilo ali nisam gledao. Ako se dogodilo, snimci će sve pokazati - dodao je Klop.

Sponzor vesti Premijer lige – sportska kladionica Meridian

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija Goltes, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.