KLOP O BAJČETIĆU: Moraćemo da sačekamo

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2023, 19:06

KLOP O BAJČETIĆU: Moraćemo da sačekamo

Španac srpskih korena se oporavlja od povrede butnog mišića.

Španski fudbaler srpskih korena Stefan Bajčetić dugo se oporavlja od povrede butnog mišića, a ove godine je odigrao samo dve utakmice za Livepul, protiv LASK-a u Ligi Evrope i u Liga kupu protiv Lestera.

Menadžer Liverpula Jirgen Klop govorio je o mladom fudbaleru i veoma je oprezan po pitanju njegovog povratka na teren.

 - Sa Stefanom imamo jednu od onih situacija... Ajde da kažem to ovako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - njegov kvalitet, potencijal i talenat su neverovatni, to su svi videli. Sjajan igrač! Ali, nije još bio spreman. On je još u godinama kada raste, imamo neke igrače jače konstitucije i druge kojima je potrebno dodatno vreme. I to je u redu. Sa ovim drugima ćemo morati da usporimo i sačekamo da sve bude na svom mestu. Kada se to dogodi, kada Stefan ponovo bude mogao da igra, Liverpul će imati odličnog igrača na raspolaganju - objasnio je Klop koji ne želi da žuri sa vraćanjem Bajčetića na teren. - Moraćemo da sačekamo. Tu je, trenira po svom programu, a kada će se vratiti, to još ne mogu da vam kažem. Znamo koliko je dobar i moramo da mu pomognemo da osposobi telo da to i pokaže. Ne jednom, nego tri puta nedeljno. Zato polako, stići ćemo dotle. Trenutno ne mogu da računam na njega i to je tako.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.