KLOP KRITIKOVAO NAVIJAČE: Ako niste u formi, dajte svoju kartu drugome

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023, 16:31

KLOP KRITIKOVAO NAVIJAČE: Ako niste u formi, dajte svoju kartu drugome

Nemac direktan.

Menadžer Liverpula Jirgen Klop kritikovao je navijače svog tima zbog loše atmosfere koju su napravili na Enfildu tokom četvrtfinalne utakmice Liga kupa protiv Vest Hema.

Fudbaleri Liverpula su se plasirali u polufinale Liga kupa, pošto su na svom terenu savladali Vest Hem rezultatom 5:1. Utakmici je prisustvovalo 57.332 navijača, pošto je proširena tribina Enfild roud stenda.

- Moram da kažem, kada su u prvom poluvremenu momci igrali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izuzetno, nisam bio zadovoljan atmosferom na tribinama. Ne pitam ljude šta želimo. Promenili smo mnogo stvari, dominirali smo protiv Vest Hema kao ludi. Propustili smo neke šanse. Da sam ja bio na tribinima, bio bih naoštren, hiljadu odsto. Ne znam da li je prošla utakmica protiv Mančester junajteda bila toliko loša da moramo da se izvinjavamo što ih nismo razbili - rekao je Klop.

Liverpul će u subotu dočekati ekipu Arsenala u 18. kolu Premijer lige.

- Potreban nam je Enfild u subotu. Arsenal nije igrao ove nedelje, pripremaju se za utakmicu i svi koji znaju ponešto o njima, znaju da će biti spremni. Treba nam naoštren Enfild od prve sekunde. Potreban nam je Enfild na prstima. Ako je to previše fudbala u decembru, ne znam. Žao mi je što moramo da igramo. Ali ako nisi u pravoj formi, daj svoju ulaznicu nekom drugom - istakao je Klop. Fudbaleri Arsenala se nalaze na prvom mestu na tabeli sa 39 bodova, dok je Liverpul drugi sa 38.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.