KLOP JE POMINJAO GRUJIN UČINAK: Marko nije OSTAO dužan, ODGOVORIO je Nemcu na SLEDEĆI način! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2017, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLOP JE POMINJAO GRUJIN UČINAK: Marko nije OSTAO dužan, ODGOVORIO je Nemcu na SLEDEĆI način! (FOTO)

Kriza potresa Liverpul.

Liverpulu ne cvetaju ruže. Posle dva meča bez trijumfa u prvenstvu, usledio je poraz i u Liga kupu od Lestera, čime je četa Jirgena Klopa potvrdila rezultatsku krizu. U meču protiv Lisica na terenu se pojavio i mladi reprezentativac Srbije Marko Grujić.

ZASLUŽENO: Matićev gol među deset najlepših! (VIDEO)

KAKVA ČAST: Nikola Jokić dobio NEVIĐENO priznanje! (FOTO)

POSLE KENEDIJA, ČERČILA, AJNŠTAJNA: Nećete >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << verovati koga je sada citirao Mihajlović

- Bili smo bolji u prvom poluvremenu i stvorili više prilika. Nažalost nismo ih pretvorili u gol, ali moramo ovako da nastavimo, sezona je duga, golovi će doći - rekao je Grujić u intervjuu za "Liverpul eho".

Menadžer Redsa javno je hvalio učinak nekadašnjeg prvotimca Crvene zvezde, koji se posle dužeg vremena našao od prvog minuta u timu.

- Lepo je čuti pohvale, ali znam da moram da nastavim naporno da radim. Čekaju nas mečevi u Premijer ligi, Ligi šampiona i FA kupu gde ćemo morati da pokažemo šta znamo i umemo. Svi će dobiti priliku.

Ljubimac navijača crveno-belih ubeđen je da dolaze bolji dani:

- Igrao sam dobro u pripremnom periodu, spremao sam se i sa ekipom do 23 godine. Kao i svaki igrač nadam se da mogu da pokažem menadžeru i svima da sam spreman za velike mečeve u ovom dresu. Verujem da ću dobiti veću šansu - podvukao je Marko Grujić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.