KLOP HVALI SRBINA: Grujić je na dobrom putu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2017, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLOP HVALI SRBINA: Grujić je na dobrom putu (FOTO)

U nedelju, Redse očekuje duel sa VBA.

Marko Grujić bi mogao da dobije veću minutažu u ekipi Liverpula, potvrdio je menadžer Jirgen Klop. Srpski fudbaler je pauzirao zbog povrede, zadobijene u novembru i za prvi tim Redsa upisao je samo pet nastupa. Već u nedelju, tim sa "Enfilda" igraće protiv Vest Bromvič Albiona, a zahvaljujući dobrim partijama u ekipi U23, Grujić bi mogao da zaigra za najbolji tim.

- U dobrom je stanju, ali zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pauze zbog povrede još nije u pravom ritmu. Nije igrao često, ali mi ne možemo da promenimo išta. Postojali su scenariji za tri prethodne utakmice, ali zbog nekih promena on nije bio uključen. Sada je na dobrom putu i dobro je što se vratio - kazao je Klop.

NEW: Klopp says Marko Grujic is in contention during Liverpool’s Premier League run-in https://t.co/5yE8MNK4BX

— This Is Anfield (@thisisanfield) April 13, 2017

Posle VBA, Redse očekuju i dueli sa Kristal Palasom, Votfordom, Sautemptonom, Vest Hemom i Midlzbroom. Trenutno su na trećem mestu Premijer lige, koje garantuje Ligu šampiona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.